26 Mayıs 2018 Cumartesi

Adsense ile Para Kazanmak


Bir YouTuber veya bir Blog sahibi olabilirsiniz. İlgili projenizden gelir kazanabileceğinizi elbette tahmin edebilirsiniz. Google Adsense ile para kazanmak , oldukça zahmetli ve zor gibi görünebilir.Aslında Adsense kayıt ilk etapta sizi zorlayabilir. Kayıt kriterlerini geçtikten sonra ilerlemeniz an meselesidir.

Bu sebepten dolayı iyi bir araştırmacı olmalı ve üşengeç davranmamalısınız. YouTube ile para kazanmak istiyorsanız mutlaka sürekli yayın veya video paylaşmalı, bir blog sayfanız var ise Blog ile para kazanmak için sürekli yeni makaleler hazırlamalısınız. Türkçe Adsense hesabı kazançlarınızı takip etmenize yardımcı olacaktır.

İlk etapta yeni başlayanlar için Blogger.com adresinden yeni bir blog oluşturup kategorinize göre makaleler yazabilirsiniz.İlerleyen dönemlerde Adsense kayıt olma işleminizi yapabilir ve artık sizde internetten para kazanmak için ilk adımı atmış olursunuz

İnternetten para kazanma fikirleri olarak birden fazla seçenekten en çok bilinen anket doldurarak para kazanma yöntemi olmuştur. Ancak ileri düzey bu işleri kendisine meslek haline getirmek isteyen kişilerin en baştaki seçeneği ise Google Adsense kayıt olmak olmuştur.

Eğer azim ile bu işe başlarsanız mutlaka olumlu sonuçlar ile devam edeceksinizdir.

Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: