29 Mayıs 2018 Salı

Ek Kazanç Fikirleri 2018


İnternetten para kazanmak bir sanat olduğu gibi ek kazanç fikirleri 2018 yılı içinde birçok alanda yaygın hale gelmiştir. Yüzlerce ek gelir siteleri bulunduğu gibi sizlerde ek gelir nasıl kazanabilirim fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Konumuz para kazanılacak yeni iş fikirleri olduğundan sizlere paylaşacağımız konuları uygulayabilir ve ek gelir sahibi olmak için adım atabilirsiniz

Ek gelir kazanmak için ek gelir arıyorum düşüncesi ile internetten ek gelir kazanmak veya ek gelir sağlayacak işler olarak normal çalışmanıza ek olarak gelir elde etmenize yardımcı örnekler sunuyoruz.

Ayda 1000 TL ek gelir kazanmak veya bundan fazlasını kazanabilirsiniz. Aşağıda listelediğimiz alanlardan uygul olanı seçmeniz ve zaman ayırmanız yeterli olacaktır. Başlıkları ayrıntılı şekilde konunun altında okuyabilirsiniz.

İnternetten ek gelir kazanma yöntemleri ;


  • Makale yazarak ek gelir kazan
  • Blog ve web siteleri oluşturarak reklam gelirlerinden ek gelir kazan
  • Çizim grafik gibi işler yaparak ek gelir kazan
  • Ek gelir kazanma yöntemleri alternatif

Makale yazarak ek gelir kazanmak

Makale yazmak herhangi bir web sitesine özel özgün kelimeleriniz ile yazılan güncel konu başlıkları ile sitenin yapısına uygun konular bulup yazmak olarak anlatılmaktadır. Makale yazarlığı ile para kazan olarak birçok kuruluş bulunmaktadır. Bu sayede sadece yazı yazarak ayda 1000 TL gibi rakam kazanmanız mümkün.

Blog ve web siteleri oluşturarak reklam gelirlerinden ek gelir kazanmak


Blog ve web siteleri oluşturmak ve belirlediğiniz alanlarda üstte belirttiğimiz gibi makaeleler yazıp kullanıcıları sitenize çekmek ve reklam gelirleri sayesinde ek gelir kazanabilirsiniz. Bunun için biraz araştırma yapmanız yeterli olacaktır.

Çizim grafik işleri yaparak ek gelir kazanmak

Bu tür işleri internet üzerindeki forumlar aracılığı ile bulabilir hatta ilan açabilirsiniz. 


Ek gelir kazanabileceğiniz diğer alanlar


Toptan ürünler satın alıp eğer vaktiniz var ise bu şekilde güzel paralar kazanabilirsiniz. Örnek olarak Şemsiye satmak gibi. Kar bıraktıran ve bozulmayan ürünler sizin ek gelir kazanmanıza yardımcı olur.
Bunun haricinde evde iş yapmak için bazı firmalardan küçük çaplı işlemler gerektiren işler alabilir ve ek gelir sahibi olabilirsiniz.




Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: