7 Mayıs 2018 Pazartesi

Marketagent Nedir?


Marketagent anket doldur para kazan yöntemi ile çalışan, ayrıca mobil uygulama ile para kazandıran dünya genelinde anket katılımcısı yüksek olan resmi bir kuruluştur. En az ödeme miktarı 2€ olan Marketagent para kazanma yolları olarak en iyi anket sitesi 2018 listemizde birinci sırada yer alıyor. 

Yapılan her anket az az 0.10€ kazanç sağlarken en fazla 2€ ödeme alabiliyorsunuz. Bu sizin verdiğiniz cevaplara ve ankete katılma durumunuza göre değişmektedir. Marketagent diğer sahte siteler gibi anket yaptırıp size bu anket için uygun değilsiniz diye bildirim verip ödülden mahrum etmez. Size başarısız olsanız bile en az 0.10€ ödeyeceği garantisini vermektedir.


Anketler bittikten sonra eğer bakiyeniz 2€ üzerine ulaştığında çekme talebi verebilirsiniz. Bunun için Skrill hesabı istenmektedir. Skrill hesabı açmanız oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Sizler yeterki siteye kayıt olun ve para kazanmaya başlayın. Siz kahvenizi yudumlarken yanında günce 5 dakika zaman ayırarak internetten garanti para kazanabilirsiniz.



Previous Post
Next Post

post written by:

1 yorum:

  1. Sayın RugaL anket ile para kazanma yollarını paylaştığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil