1 Haziran 2018 Cuma

YouTuber Olmak ? Youtube ile Para Kazanmak

YouTuber Olmak ve YouTube ile Para Kazanmak


Youtube ve çeşitli kanallar vasıtası ile internetten para kazanmak için birçok yöntem olduğu gibi en çok para kazandıran siteler başında Youtube gelmekte bilinmesinin sebebi ise çok kolay para kazanma yöntemi olarak görülmesidir.



YouTube ile para kazanmak için önce bir YouTube kanalı açmak gerekiyor. Bir kanal sahibi olmak ve düzenli içerik girmek bu sayede abonelerinizin artmasını sağlamalısınız. Öncelikle bu işten belli bir süre para kazanma umudunuz olmamalı. Çünkü belirli bir seviyeye gelene kadar oldukça zor bir süreç sizi bekliyor olacak. YouTube sürekli içerik paylaşanları çok sever. Çünkü içerik demek müşteri demek. Sizin içinde bu altın kural geçerli. Ne kadar içerik paylaşırsanız o kadar videolarınız izlenir. Kitleniz arttıkça kazancınızda artacak. İlk hedef kitle yani abone sayınızın artması gerekiyor. Bu yüzden çeşitli çekilişler yapılmalı ve videolarda artık hemen hemen çoğunda rica bölümü bulunyor. YouTuber biri video başında ve sonunda lütfen abone olun gibi cümleleri sizde mutlaka duymuşsunuzdur.

Belirli bir kitleye ulaştıysanız artık YouTube size para kazandıracak. YouTube Partner uygulaması ile Google Adsense reklamlarını kanalınızda aktif hale getirdikten sonra artık sizin kanalınız para kazandıran bir kanal haline gelecektir. Hedefiniz için belki aylarca uğraş vereceksiniz sıkılacak bunalacaksınız ancak ilerleyen dönemlerde bu artık sizin mesleğiniz haline gelebilir.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: