12 Ağustos 2018 Pazar

Bitcoin Nasıl Üretilir?

Bitcoin kazandırıyormu?

Bitcoin üretmek günümüz teknolojisinde masraflı ve zaman gerektiren bir iş olarak düşünülebilir. Bitcoin madenleri günümüzde halen çalışmaya devam etse bile eskisi gibi verimli kazanç sağlamamaktadır. Bu Bitcoin ne kadar üretilecek sorusu sebebi ile gerçekleşmektedir. Üretilecek toplam Bitcoin sayısı 21 milyon adet belirlendiği için artık her geçen gün bitcoin kazanmak dahada zorlaşmaktadır.

Bitcoin üretmek için ekran kartı gücüne ihtiyaç vardır. Ekran kartınız ne kadar yeni ve güçlü ise o kadar fazla bitcoin kazanabilirsiniz. Ayrıca Bitcoin üretebilmek için şirketlerden bitcoin kontrat satın alabilir ve sizin adınıza Bitcoin üretilmesini sağlayabilirsiniz.

Sanal kripto para olarak Bitcoin ve altcoin olarak yüzlerce farklı ancak Bitcoin gibi işleyen kripto para birimleri bulunmaktadır. Yatırım amaçlı olarak Bitcoin ve altcoinleri satın alabilirsiniz. Fiyat ve takip yapmanız vasıtası ile para kazanmak mümkün olabilir. Bitcoin almak mantıklı mı diye endişeleriniz olabilir ancak biz yatırım tavsiyesinde bulunmuyoruz. Kripto para birimleri çeşitli sebepler neticesinde yükseliş ve düşüşler sergileyebilir. Bu sebepten dolayı Bitcoin yatırım mantıklı mı gibi sorular için tamamen risk taşımaktadır. Kazanç ve zarar olarak iki türlü etkilenebilirsiniz.

Bitcoin Çiftliği Nedir? Bulut Madencilik Nedir?

Bulut madenciliği sistemi ile Bitcoin ve bitçok altcoin üretimi sizin satın aldığınız şirket tarafından çalıştırılan sunucularda kazanılır. Siz biriken coinlerinizi cüzdanınıza çekmekten başka hiçbirşey yapmazsınız. Türkiye'de elektrik ve vergilendirme gibi ücretleri yüksek olarak varsaydığımızda bulut madencilik sistemi ile Bitcoin kazanmak daha mantıklı durmaktadır. 

Bitcoin çiftliği ele alınan konu aslında Pool denilen bir tür havuz olarak bilinmektedir. Ekran kartı ve işlemci gücünüzü bu havuzlarda çalışması için kiralarsınız ve kazancınızı takip edersiniz. 

Güvenilir bulut madencilik siteleri olarak Genesis Mining'i önermekteyiz. Yıllardır ödemelerini sorunsuzca yapan şirket tamamen resmi ve güvenilir olarak çalışmaktadır.

Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: