22 Eylül 2018 Cumartesi

Mobil Odeme Nakit Para

Mobil Ödeme Nakit Para 


Günümüzde mobil ödeme nakit para değeri taşıyan cep telefon cüzdanı haline gelmiştir. Bu artık sizler için ek gelir kazanma fırsatına dönüşebilir. Çünkü mobil ödeme bozdurmak isteyen kişiler ödeme miktarının yüzde 50 veya 60 gibi bir miktarını komisyon için ödemek zorunda kalıyor. Bu konu hakkında çeşitli araştırmalar yaparak, mobil ödeme nakit sitesi oluşturup faaliyet gösterebilirsiniz. Ayrıca bu işi ek iş olarak yapabilir, sevdikleriniz için kontörü daha ucuza satın alabilirsiniz.

Bir web sitesi kurarak bireysel olarak bu hizmeti yaptığınızda günde 200 TL kontör satın almış olsanız en fazla 100 TL ödeme yapacaksınız. Kontörleri mobil ödeme yöntemi ile çalışan firmalar ile değerlendirip nakit paraya çevirme işlemini başarırsanız gerçekten çok kolay ek işler olarak yeni bir meslek grubu içine girebilirsiniz.

Forumlar üzerinde mobil ödeme nakite çevrilir ve bunun gibi mobil ödeme alınır veya kontör alınır satılır gibi şablonlar ile kişilere ulaşabilmek mümkün olacaktır. Hiç bu işleri yapamayacak gibi olsanız bile sevdikleriniz için ucuz kontör alma imkanı bulmuş olacaksınız. Umarım yazdıklarım ile bu işi başaran birileri görebilirim.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: